Cum vor fi operate zborurile „salvate” în perioada 23-25 aprilie. Anunțul companiei Air Moldova
Full Article 2 minutes read

Cum vor fi operate zborurile „salvate” în perioada 23-25 aprilie. Anunțul companiei Air Moldova

Compania aeriană Air Moldova informează cum vor fi operate zborurile restabilite în perioada 23-25 aprilie, care anterior au fost anulate. Astfel, în zilele de 23, 24 și 25 aprilie vor fi operate cursele aeriene din și spre Italia și Georgia:

23 Aprilie Chisinau – Bologna 06:00

23 Aprilie Bologna – Chisinau   08:25

24 Aprilie Chisinau – Tbilisi 06:00

24 Aprilie Tbilisi – Chisinau  10:40

25 Aprilie Chisinau – Verona   06:00

25 Aprilie  Verona – Chisinau   08:25

„În ultimele 24 de ore,în adresa companiei au fost expediate peste 15 mii de solicitări. Vă rugăm să vă înarmați cu răbdare, toți pasagerii vor fi asistați, timpul de așteptare poate dura mai mult decât în mod obișnuit. Serviciul Helpdesk și Call Centru va activa și în afara programului de muncă pentru a gestiona solicitările dvs. Vă mulțumim pentru înțelegere și răbdare”, se arată în anunțul companiei aeriene.

Amintim că compania aeriană Air Moldova a anunțat că își anulează toate zborurile planificate din 21 aprilie până la 25 aprilie 2023. Compania dă asigurări că toți pasagerii vor primi rambursarea banilor pentru biletele anulate, la locul procurării acestora.

Air Moldova anunță că motivul care stă la baza deciziei este deficitul de resurse financiare cu care se confruntă Compania.

În reacție, președintele Parlamentului, Igor Grosu, a declarat că Air Moldova s-ar confrunta cu datorii enorme, generate intenționat. Speakerul cerut procuraturii și AAC să investigheze, în acest context, modul în care Air Moldova a gestionat veniturile acumulate în timpul activității sale.

Ulterior, Autoritatea Aeronautică Civilă (AAC) anunță că inițiază un control inopinat la Air Moldova, după ce compania și-ar fi anulat cursele din cauza problemelor financiare majore cu care se confruntă.

Mai târziu, Air Moldova a anunțat că totuși va opera o parte din zborurile anulate anterior.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: