Day Foială – YARDSALE pentru comunități
Full Article 2 minutes read

Day Foială – YARDSALE pentru comunități

DAY Foială — Evenimentul, unde nu poți sta pe loc!

Pe 12 octombrie, Grădina Publică «Ștefan cel Mare și Sfânt» devine locul perfect pentru o zi de toamnă cu o atmosferă plină de energie și voie bună. E momentul să ieși din casă, să te lași purtat de aerul proaspăt și să te foiești într-un decor viu și colorat, exact așa cum e sezonul.

Vei găsi de toate pentru toți: târgurile de produse eco și meșteșuguri locale din Grupurile de Acțiune Locală (GAL) din Republica Moldova îți vor aduce cele mai autentice și naturale produse, iar YARDSALE-ul te va surprinde cu o mulțime de comori, de la articole unice, până la lucruri necesare în fiecare zi.

Iar dacă ești în căutare de activități interactive, atelierele pentru toate vârstele te așteaptă să îți pui creativitatea la încercare, fie că ești copil sau adult.
Și pentru că nicio zi de foială nu e completă fără bunătăți, vei putea savura preparate delicioase și băuturi care te vor ține în priză toată ziua. Ca să fie petrecerea completă, alături de noi vor fi DJeele de la Driadele, iar seara va încheia pe ritmurile trupelor The Snails și Tricotaj, care vor da tonul unei atmosfere de neuitat.

Ne foim pe lângă:

  •  Târgul de produse eco și meșteșuguri locale din GAL-uri
  •  YARDSALE
  •  Atelierele pentru toate vârstele
  •  Expoziția Rama Albastră / MAHALA
  •  Mâncare gustoasă și băutură savuroase
  •  Zonele reuse, reduce, recycle
  •  Concertele The Snails și Tricotaj
  •  DJ-eală de la Lericа, Resonance & Radio Lina

Nu mai sta pe gânduri, hai să te foiești alături de noi! DAY Foială te așteaptă cu brațele deschise și toată energia unei toamne pline de culoare și distracție!
12 octombrie, sâmbătă 12:00 — 20:00 Grădina Publică «Ștefan cel Mare și Sfânt» Intrarea este liberă Cine nu vine, pierde distracția!
Acest eveniment este organizat cu sprijinul programului «EU4Moldova: Comunități Locale», finanțat de UE, Guvernele Germaniei, Austriei și Poloniei și implementat de către GIZ, ADA și SFPL în Moldova.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: