Deputații Platformei „Pentru Moldova” vor merge la consultările anunțate de președinta țării
Full Article 2 minutes read

Deputații Platformei „Pentru Moldova” vor merge la consultările anunțate de președinta țării

Platforma parlamentară „Pentru Moldova” și fracțiunea Partidului „ȘOR” vor participa la consultările anunțate de președinta țării, Maia Sandu. Anunțul a fost făcut în dimineața de 29 martie.

Platforma parlamentară „Pentru Moldova” și fracțiunea Partidului „ȘOR” vor participa la consultările anunțate astăzi de președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, la care au fost invitate fracțiunile și grupurile parlamentare.

Astfel, la discuții, vor participa deputații Vladimir Vitiuc, Denis Ulanov și Elena Bacalu. La finalul consultărilor, aceștia vor face declarații de presă.

„Fracțiunea Partidului „ȘOR” și Platforma parlamentară „Pentru Moldova” reiterează că singura cale de depășire a crizei politice și de combatere a pandemiei de coronavirus este învestirea unui Guvern cu atribuții și drepturi depline, susținut de o majoritate parlamentară formalizată, capabil să scoată țara din criza pandemică și economică”, se arată în declarația formațiunii.

***

Amintim că președinta Maia Sandu a invitat fracțiunile și grupurile parlamentare la consultări, în vederea dizvolvării parlamentului. Întrevederea urma să se desfășoare pe 26 martie, după ce, în ajun, parlamentul a eșuat să învestească un nou guvern.

Deputații din majoritatea parlamentară, ai PSRM și Platformei „Pentru Moldova”, au anunțat că nu vor veni la întrevederea cu președinta țării, întrucât trebuie să participe la ședința parlamentului. Iar deputata Partidului „ȘOR” Marina Tauber i-a sugerat șefei statului să vină ea în plenul parlamentului, „dacă mai este nevoie de consultări”.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: