Deputatul PAS Boris Marcoci va candida la funcția de primar al municipiului Bălți
Full Article 2 minutes read

Deputatul PAS Boris Marcoci va candida la funcția de primar al municipiului Bălți

Deputatul Boris Marcoci este candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) la alegerile locale din Bălți. Anunțul a fost făcut pe 21 septembrie, prin intermediul unui comunicat de presă publicat de reprezentanții formațiunii. 

„Partidul Acţiune şi Solidaritate înţelege importanţa alegerilor anticipate din municipiul Bălţi, al doilea oraş ca importanţă din ţară. Multiplele probleme ale urbei pot fi soluţionate doar de către o echipă puternică şi capabilă să înţeleagă doleanţele bălţenilor. Domnul Marcoci şi-a legat viaţa de „capitala Nordului”, construind acolo familia şi vatra, îi ştie toate păsurile şi necazurile şi este cunoscut şi apreciat de bălţeni. Împreună cu echipa PAS, vom face o campanie în care să-i convingem pe locuitorii municipiului că merită să trăiască într-un oraş curat, comod şi primitor”, se arată în declarație.

Boris Marcoci are 56 de ani și este președinte al Organizației Teritoriale PAS, Bălți. Acesta este de profesie inginer constructor, iar din 2000 a condus SRL-ul „MARSHARCON”, o companie de construcții din Bălți.

Potrivit celei mai recente declarații de avere, Marcoci a obținut pe parcursul anului trecut venituri în mărime de circa 500 de mii de lei, iar soția sa – de circa 200 de mii – toate din salariu. De asemenea, a beneficiat de dividende în mărime de 880 de mii de lei de la compania de construcții „MARSHARCON”. Soția sa a beneficiat de dividende în mărime de 520 mii de lei. De asemenea, Boris Marcoci a beneficiat de aproape 48 de mii de lei din indemnizații. Acesta deține cinci terenuri agricole și două intravilane, a căror valoare este estimată între 689 de lei și aproape 68 mii de lei.

Deputatul PAS este proprietar a două case de locuit, dobândite în 2014 (47,2 m2) și 2015 (137,2 m2) și estimate la circa 16 mii de lei și 705 mii de lei, dar și un apartament de 48,2 m2, dobândit în 2014 și estimat la 344 mii de lei. Boris Marcoci a mai declarat și un autoturism de model Toyota Rav4, cumpărat în 2011 și estimat la 17 mii de euro.

 

Alegerile locale din mun. Bălți se vor desfășura pe 21 noiembrie, după ce fostul primar Renato Usatîi a demisionat.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: