Deputatul PAS Mihail Popșoi a scris o carte despre consolidarea democratică. Lansarea va avea loc la Parlament
Full Article 50 second read

Deputatul PAS Mihail Popșoi a scris o carte despre consolidarea democratică. Lansarea va avea loc la Parlament

Vicepreședintele legislativului Mihail Popșoi a scris o carte. Lansarea lucrării „Europenizarea versus democratizarea în Georgia, Moldova și Ucraina. Provocări interne și externe pentru consolidarea democratică” va avea loc pe 17 ianuarie, în incinta Parlamentului. 

Lansarea cărții scrise de Mihail Popșoi va avea loc ora 13.00, în biblioteca Parlamentului. Lucrarea reprezintă teza de doctorat a deputatului PAS.

Amintim că, în noiembrie 2022, Mihai Popșoi, a anunțat că a devenit doctor în științe politice  la Universitatea Degli Studi di Milano. Totodată, deputatul PAS informa că în scurt timp își va publica teza de doctor, în care a analizat relația dintre europenizare și democratizare în Georgia, Moldova și Ucraina.

Din 29 iulie 2021, Mihai Popușoi a fost ales președinte al fracțiunii parlamentare a Partidului Acțiune și Solidaritate.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: