Descărcări electrice, grindină și vijelie: Meteorologii prelungesc avertizarea meteo pentru a treia zi consecutiv
Full Article 30 second read

Descărcări electrice, grindină și vijelie: Meteorologii prelungesc avertizarea meteo pentru a treia zi consecutiv

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) prelungesc, pentru a treia zi consecutiv, avertizarea privind instabilitatea atmosferică. Potrivit meteorologilor, până în seara zilei, pe aproape întreg teritoriul țării sunt prognozate ploi cu descărcări electrice și grindină, precum și vânt puternic.

„Pe arii extinse se prevăd descărcări electrice cu ploi de scurtă durată, izolat averse puternice (15-25 l/m2 ) cu grindină și vijelie în rafale de până la 15-18 m/s”, anunță SHS.

Avertizarea intră în vigoare joi, 25 mai, în perioada 13:00-22:00.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: