Detalii despre accidentul cu 3 morți de pe traseul Chișinău-Cimișlia: șoferul era beat
Full Article 2 minutes read

Detalii despre accidentul cu 3 morți de pe traseul Chișinău-Cimișlia: șoferul era beat

Polițiștii au stabilit cine a provocat accidentul din 14 mai de pe traseul M3 direcția Chișinău-Cimișlia, între localitățile Băcioi și Răzeni. Amintim că 3 persoane au decedat. Oamenii legii au anunțat că a provocat impactul șoferul automobilului de model Audi. Acesta era în stare de ebrietate. 

Trei persoane au decedat, iar alte trei au ajuns la spital în stare gravă, după ce două automobile s-au ciocnit frontal. Tragedia a avut loc pe traseul M3 direcția Chișinău-Cimișlia, între localitățile Băcioi și Răzeni.

Pe 15 mai, polițiștii au declarat că au stabilit că șoferul automobilului de model Audi care a provocat accidentul rutier era în stare de ebrietate.

„Bărbatul de 33 de ani a fost reținut pentru 72 de ore. Pe caz a fost inițiată o cauză penală, urmând să fie stabilite toate circumstanțele”, au precizat oamenii legii.

În urma accidentului rutier, au menționat polițiștii, au decedat pasagerii din Renault, doi tineri de 24 de ani și o tânără de 23 de ani.

„Șoferul de 24 de ani din Renault și doi pasageri din Audi au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale”, au spus polițiștii, pe 15 mai.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: