Detalii noi despre accidentul de pe șoseaua Muncești. Șoferul era beat
Full Article 2 minutes read

Detalii noi despre accidentul de pe șoseaua Muncești. Șoferul era beat

Poliția capitalei a publicat mai multe detalii despre accidentul care s-a produs în noaptea de 12 februarie pe șoseaua Muncești din sectorul Botanica. Pasagerul care a murit avea 33 de ani și nu 25, cum s-a anunțat inițial. Mai mult, șoferul mașinii era în stare de ebrietate.

Dispeceratul Direcției de Poliţie a mun. Chișinău a fost sesizat în noaptea de 12 februarie, în jurul orei 02:15 min, prin intermediul serviciului 112, să intervină la documentarea unui accident rutier produs pe șos. Muncești, unde automobil de marca BMW, s-a tamponat în obstacol (pilon electric) iar pasagerul a rămas blocat.

La fața locului s-au deplasat angajații Serviciului urmărire penală accidente rutiere din cadrul DP mun. Chișinău și angajații IGSU, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul documentării, polițiștii au stabilit că automobilul BMW era condus de un bărbat de 25 de ani, originar din Sîngera.

Acesta se deplasa cu viteză excesivă, iar la un moment dat, a pierdut controlul asupra volanului. Mașina a derapat de pe traseu, tamponându-se într-un pilon electric. Pasagerul care se afla în interior, un bărbat de 33 de ani, a decedat.

Conducătorul auto a fost supus testului alcoolscopic, care a arătat o concentrație de alcool de 0,55 mg/l.

Pe caz a fost pornită o cauză penală pentru încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport.

Tânărul a fost reținut pe un termen de 72 de ore în Izolatorul de Detenție al Direcției de Poliție a mun. Chișinău. Acesta riscă de la 3 la 7 ani de închisoare, cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: