Directorul Agenției pentru Eficiența Energetică pleacă din funcție. Spînu: „Urmează mai multe decizii importante în domeniu”
Full Article 40 second read

Directorul Agenției pentru Eficiența Energetică pleacă din funcție. Spînu: „Urmează mai multe decizii importante în domeniu”

Agenția pentru Eficiența Energetică a rămas fără director. Se întâmplă după ce  Alexandru Ciudin a plecat  din funcție. Anunțul a fost făcut de vicepremierul și ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, pe canalul său de Telegram.

„Am semnat ordinul de încetare a raporturilor de serviciu prin demisie, din data de 30 septembrie, a dlui Alexandru Ciudin, director al Agenției pentru Eficiența Energetică”, anunță Spînu.

Vicepremierul declară că în perioada următoare vor urma mai multe decizii importante pentru acest domeniu.

Alexandru Ciudin a fost numit în funcția de director al Agenției în anul 2017.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: