„Discursuri politice fără rezultat”. Platforma „Pentru Moldova” va boicota ședința în care va fi examinată moțiunea contra activității MAI
Full Article 2 minutes read

„Discursuri politice fără rezultat”. Platforma „Pentru Moldova” va boicota ședința în care va fi examinată moțiunea contra activității MAI

Platforma parlamentară „Pentru Moldova”, formată din fracțiunea Partidului „ȘOR” și deputații care au părăsit fracțiunea PDM, iar apoi grupul parlamentar Pro Moldova, nu va participa la ședința din 7 decembrie a parlamentului. În cadrul unui briefing de presă, deputații au precizat că moțiunea simplă asupra activității Ministerului Afacerilor Interne, care urmează să fie examinată, cu conține nici măcar propunerea de demitere a lui Pavel Voicu.

„Este examinată moțiunea simplă contra unui singur minister, care nu rezolvă nimic din problemele actuale ale oamenilor și nici măcar nu rezolvă problema demisiei ministrului de Interne. Oare oamenii de acasă își doresc doar discursuri politice fără rezultat? Este un motiv pentru unii deputați să facă show-uri și să dea declarații, să arate bine la presă, însă fără nicio finalitate. În proiectul moțiunii nici măcar nu se propune demisia ministrului de interne. Nu dorim să fim atrași în jocurile politice ale unor partide rivale și să participăm la o agendă falsă”, a declarat deputata Ruxanda Glavan.

Ruxanda Glavan a criticat și atitudinea foștilor colegi din Partidul Democrat.

„Am criticat de fiecare dată acest guvern când am considerat că greșește, am fost consecvenți, spre deosebire de alții, care au făcut parte din acest guvern, iar acum o fac pe marii democrați și critici ai acestuia”, a subliniat Glavan.

***

La ora 10:00, deputații se întrunesc în ședință plenară extraordinară. Aceștia urmează să discute despre moțiunea simplă asupra activității Ministerului Afacerilor Interne, în contextul răpirii mai multor cetățeni de către forțele de la Tiraspol.

Aceasta a fost semnată de către mai mulți deputați din Platforma DA și PAS, precum și de către deputatul neafiliat Octavian Țîcu.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: