DOC Maia Sandu a acordat cetățenia moldovenească unui român. Cine este Aurel-Octavian Pasat
Full Article 1 minutes read

DOC Maia Sandu a acordat cetățenia moldovenească unui român. Cine este Aurel-Octavian Pasat

Președinta Maia Sandu a acordat cetățenia Republicii Moldova românului Aurel-Octavian Pasat. Un decret în acest sens a fost semnat de șefa statului, pe 23 martie. 

Maia Sandu a semnat decretul cu privire la acordarea cetățeniei Republicii Moldova lui Aurel-Octavian Pasat, născut în 1968 în România.

Decretul intră în vigoare la data publicării în Monitorul Oficial al Republicii Moldova.

Aurel-Octavian Pasat este din 2008 inspector vamal superior la Biroul Vamal de frontieră Giurgiuleşti, județul Galați, România.

Totodată, din 2018, Pasat este lector universitar doctor la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, Facultatea transfrontalieră, iar din 2016 – conferențiar universitar doctor la Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hașdeu” din Cahul, Republica Moldova. Din 2015, Pasat este conferențiar universitar doctor la Universitatea Comercială din Moldova.

De pe 2 septembrie 2015 până pe 30 iunie 2016, Pasat a fost lector universitar doctor la Academia de Studii Economice a Moldovei, iar din 2 septembrie 2013 până pe 30 iunie 2016 – lector universitar doctor la Universitatea „Perspectiva-INT” din Chișinău.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: