Doi bărbați din Glodeni și-au ucis în bătaie amicul de pahar
Full Article 2 minutes read

Doi bărbați din Glodeni și-au ucis în bătaie amicul de pahar

Un bărbat de 35 de ani a murit, după ce a fost bătut de către doi indivizi împreună cu care a consumat băuturi alcoolice. Totul s-a întâmplat în satul Funduri-Vechi din raionul Glodeni. Poliția a fost alertată în dimineața de 17 ianuarie.

Contactată de NM, ofițerul de presă al IP Glodeni Eugenia Molceanov a precizat că, pe 17 ianuarie, la ora 8:50, un bărbat de 32 de ani a telefonat la poliție și a anunțat despre decesul unui consătean „fără semne de moarte violentă”.

La fața locului, oamenii legii au depistat o cu totul altă situație. Mai exact, aceștia au remarcat că bărbatul avea mai multe traumatisme. Medicul legist, examinând preventiv cadavrul, a constatat că moartea bărbatului a putut surveni în urma multiplelor leziuni suferite.

Din primele informații, în noaptea de 16 spre 17 ianuarie, victima a venit în ospeţie la un bărbat de 39 de ani, unde se mai afla şi barbatul de 32 de ani, care ulterior a anunțat poliția despre deces. Cei trei au consumat băuturi alcoolice, după care între ei s-a iscat o ceartă din cauza unui conflict mai vechi. În rezultatul acesteia, cei doi bărbați au bătut victima.

Poliția a inițiat un dosar penal pentru omor. În prezent, bănuiţii sunt reținuți pentru 72 de ore și se află în IP Goldeni. Ei își recunosc vina.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: