Doi bărbați, dispăruți de trei zile, găsiți morți în mașină în apele râului Nistru
Full Article 40 second read

Doi bărbați, dispăruți de trei zile, găsiți morți în mașină în apele râului Nistru

În râul Nistru, în raionul Slobozia, a fost găsită o mașină iar în interior se aflau cadavrele a doi frați. Ultimii, în vârstă de 50 și 55 de ani, au dispărut în urmă cu câteva zile. Informația a fost comunicată pe 19 octombrie de așa-numitul „Minister de Interne” al regiunii transnistrene. 

Cei doi frați, în vârstă de 50 și 55 de ani, au dispărut pe 16 octombrie. Aceștia s-au îndreptat spre râul Nistru cu un automobil de model Honda și de atunci nu au fost văzuți.

Pe 19 octombrie au fost dați în căutare.

În aceeași zi s-a aflat că automobilul a fost găsit în apele râului Nistru iar în interior se aflau cadavrele celor doi bărbați.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: