Două femei – lovite de o mașină pe trecerea de pietoni, la Ciorescu: una din victime a decedat 
Full Article 50 second read

Două femei – lovite de o mașină pe trecerea de pietoni, la Ciorescu: una din victime a decedat 

Două femei au fost tamponate de un automobil pe o trecere de pietoni din comuna Ciorescu, municipiul Chișinău. În urma traumelor, una dintre victime a decedat. 

Poliția a fost anunțată despre caz pe 27 noiembrie, la ora 16:55. Accidentul a avut loc la intrare în comuna Ciorescu.

La fața locului, polițiștii au stabilit că un automobil de model Fiat, condus de bărbat de 74 ani, a tamponat două femei pe o trecere pentru pietoni.

Una din femei, în vârstă de 79 de ani, în urma traumelor a decedat. Cea de-a doua de 73 de ani a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Ofițerul de presă al poliției Natalia Stati a menționat, pentru NM, că pe caz inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: