Două noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus în România. Bilanțul celor infectați cu COVID-19 a ajuns la 31 de persoane
Full Article 1 minutes read

Două noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus în România. Bilanțul celor infectați cu COVID-19 a ajuns la 31 de persoane

Două noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus au fost înregistrate în România, transmite Digi24. Este vorba de o femeie de 43 ani din București și un bărbat de 42 de ani din Iași.

Potrivit sursei citate, bărbatul s-a întors în România pe 2 martie, din Veneția, și a prezentat simptome două zile mai târziu, iar pe 10 martie a fost internat la spital. Astfel, în România, bilanțul celor infectați cu COVID-19 a ajuns la 31 de persoane.

Menționăm că ieri, 10 martie, în Republica Moldova au fost confirmate încă două cazuri de infectare cu coronavirus de tip nou.

De asemenea, în prezent, 22 de cetățeni ai R. Moldova, printre care 6 copii, sunt internați la spital cu suspiciuni de infectare. Informația a fost confirmată de către ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, în cadrul unei conferințe de presă din 11 martie. Rezultatele testelor vor fi făcute publice la briefingul de la ora 16:00. Oficialul a îndemnat populația la calm și responsabilitate, evitarea locurilor publice aglomerate și respectarea normelor de igienă.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: