După o pauză de trei zile, Igor Grosu pleacă din nou la București
Full Article 50 second read

După o pauză de trei zile, Igor Grosu pleacă din nou la București

Președintele Parlamentului Igor Grosu efectuează o nouă vizită la București, în perioada 19-20 ianuarie. Agenda vizitei include întrevederi bilaterale cu președintele Camerei Deputaților a Parlamentului României Ion-Marcel Ciolacu și cu președintele interimar al Senatului României Alina-Ștefania Gorghiu.

La fel, Grosu urmează să prezinte oportunitățile mediului de afaceri și investițional din Republica Moldova în cadrul unui eveniment desfășurat de Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană.

Președintele Parlamentului va fi unul dintre speakerii Recepției de Anul Nou 2023, organizată de AHK România. Evenimentul, care se va desfășura la Palatul Parlamentului de la București, va reuni peste 800 de invitați: oameni de afaceri, politicieni, reprezentanți la nivel înalt ai asociațiilor non-guvernamentale, ai administrației publice, parteneri de proiecte ai AHK România.

Igor Grosu a fost la București pe 15 ianuarie curent. Oficialul moldovean a participat la evenimentele dedicate Zilei Culturii Naționale.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: