Egiptul închide plajele de la Marea Roșie după ce o femeie a fost ucisă de un rechin
Full Article 50 second read

Egiptul închide plajele de la Marea Roșie după ce o femeie a fost ucisă de un rechin

Egiptul închide mai multe plaje de la Marea Roşie, după ce o femeie în vârstă de 68 de ani a fost ucisă de un rechin. Atacul rechinului a avut loc în largul coastei Sahl Hasheesh, potrivit Reuters, citat de Digi24.

Victima a fost transferată la un spital privat local imediat după atac, a declarat pentru Reuters o sursă de la Direcţia pentru Afaceri Sanitare din Marea Roşie.

Sursa a adăugat că s-a încercat resuscitarea acesteia, dar femeia a murit din cauza insuficienţei circulatorii, care reprezintă o scădere bruscă a tensiunii arteriale ca urmare a rănilor şi a pierderii de sânge.

O sursă de securitate a mai adăugat că femeia locuia în Egipt de cinci ani cu soţul ei egiptean.

Între timp, presa rusă scrie pe 3 iulie că încă o femeie ar fi murit după ce a fost atacată de un rechin, făcând trimitere la Ministerul egiptean al Mediului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: