„Era clar că nu mă încadrez în echipa de vis a corupților din Primărie”. Cu ce se va ocupa Victor Chironda după ce a fost demis?
Full Article 2 minutes read

„Era clar că nu mă încadrez în echipa de vis a corupților din Primărie”. Cu ce se va ocupa Victor Chironda după ce a fost demis?

Victor Chironda a publicat pe pagina sa de Facebook discursul pe care l-a rostit în fața consilierilor municipali, înainte ca aceștia să voteze pentru demiterea sa din funcția de viceprimar al capitalei. El a menționat că își va continua activitatea publică în sectorul asociativ.

Ex-viceprimarul capitalei a reiterat că demiterea sa reprezintă o răfuială politică din partea unui întreg sistem – caracatiță a construcțiilor. De asemenea, el l-a acuzat pe Ion Ceban că ar reprezenta interesele celor care vor să construiască în detrimentul celor care vor să oprească construcțiile ilegale.

„De azi înainte, Ion Ceban nu are niciun drept moral să pretindă că el teprezintă interesele chișinăuienilor. Pentru că aceste construcții și interesele orășenilor de a avea o viață confortabilă în acest oraș sunt diametral opuse. Pentru mine, nu este o tragedie această plecare din funcție. Era clar de ceva timp că nu mă încadrez în această ”echipă de vis” a corupților din Primărie”, a menționat Chironda.

Săptămâna viitoare, Victor Chironda ar urma să prezinte raportul celor aproape doi ani de activitate.

„Eu voi continua activitatea publică în sectorul asociativ. Voi depune eforturi alături de orășeni să apărăm interesul și bunul public, să generăm idei și propuneri pentru îmbunătățirea situației în transport, a spațiilor publice, îmbunătățirea vieții în oraș. La fel, sunt dispus sa colaborez cu viitoarele administrații ale primariei Chișinău, cât și cu alte primării din țară, care sunt deschise spre modernizare, transparență și dezvoltare durabilă”, a adăugat ex-viceprimarul.

Amintim că Victor Chironda a fost demis din funcția de viceprimar responsabil pentru urbanism și mobilitate urbană, pe 2 iulie, cu votul a 28 de consilieri municipali, la inițiativa primarului general Ion Ceban.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: