Este prea cald în apartament? Termoelectrica recomandă: „reglați temperatura!”
Full Article 1 minutes read

Este prea cald în apartament? Termoelectrica recomandă: „reglați temperatura!”

Termoelectrica face apel către consumatorii, administratorii de bloc să asigure reglarea consumului de energie termică în blocurile locative, pentru confortul termic optimal al locatarilor și neadmiterea supraconsumului de energie termică. Apelul vine în contextul temperaturilor generoase din ultima vreme, dar și a prognozei meteorologilor, care spun că vremea caldă se va menține și în zilele următoare.

„Dacă locatarii observă caloriferele supraîncălzite, recomandăm să solicite intervenția administratorului de bloc pentru reducerea debitului de agent termic. Echipa Termoelectrica este disponibilă să ofere sprijin consultativ administratorilor de bloc în reglarea și ajustarea consumului de energie termică”, anunță întreprinderea.

Pentru orice suport informațional, cetățenii pot apela reprezentanți Termoelectrica la următoarele numere: centrul de apel – 1300 sau 022-447-447.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în următoarele 24 de ore, vremea se va mențin caldă. Noaptea temperatura minimă va scădea la valori cuprinse între -3 și +2°C, iar ziua maxima va crește iarăși până la valori între +7 și +12°C.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: