Eurovision-2021 se va desfășura cu prezența spectatorilor
Full Article 1 minutes read

Eurovision-2021 se va desfășura cu prezența spectatorilor

Ediția din acest an a concursului „Eurovision” se va desfășura cu prezența spectatorilor. Decizia a fost luată de către organizatori, se arată pe site-ul competiției.

„Apreciem decizia guvernului Regatului Țărilor de Jos și posibilitatea de a invita fanii să ni se alăture”, a declarat directorul executiv al concursului Martin Österdahl, care a precizat că organizatorii vor oferi în curând informații mai precise cu privire la regulament.

Potrivit companiei media NOS, citată de RBC, autoritățile de la Amsterdam plănuiesc să desfășoare un experiement, ca să înțeleagă în ce mod ar putea organiza în condiții de siguranță manifestările de amploare cu participarea spectatorilor. Jurnaliștii mai scriu că cele 9 spectacole din cadrul „Eurovision” – șase repetiții, două semifinale și finală, vor fi restricții privind numărul de spectatori – până la 3,5 mii de oameni.

Participanții vor trebui să prezinte un test PCR negativ la coronavirus.

***

„Eurovision-2021” se va desfășura în perioada 18-22 mai în Regatul Țărilor de Jos (Rotterdam). Moldova va fi reprezentată de interpreta Natalia Gordienco, cu piesa „Sugar”.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: