Ex-premierul român Florin Cîțu, lipsit de imunitate. Politicianul poate fi urmărit penal într-un dosar privind achiziția vaccinurilor anti-COVID
Full Article 50 second read

Ex-premierul român Florin Cîțu, lipsit de imunitate. Politicianul poate fi urmărit penal într-un dosar privind achiziția vaccinurilor anti-COVID

Plenul Senatului din România a decis, miercuri, 29 noiembrie, ridicarea imunității fostului premier Florin Cîțu într-un dosar privind achiziția vaccinurilor anti-COVID, scrie G4media.

Potrivit sursei citate, au fost înregistrate 90 de voturi „pentru”, două voturi „contra”, iar trei senatori nu au votat.

Direcția Națională Anticorupție a anunțat, joia trecută, că a transmis procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație şi Justiție referatul unei cauze în vederea sesizării președintelui României şi Senatului pentru formularea cererilor de efectuare a urmăririi penale față de fostul premier Florin Cîțu şi foștii miniștri ai Sănătății din România, Vlad Voiculescu şi Ioana Mihăilă, cu privire la săvârșirea unor infracțiuni de abuz în serviciu în legătură cu achiziția de vaccin anti-COVID.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: