„Există o majoritate, care a înaintat un candidat la funcția de prim-ministru”. Ulanov, după consultările de la președinție
Full Article 1 minutes read

„Există o majoritate, care a înaintat un candidat la funcția de prim-ministru”. Ulanov, după consultările de la președinție

Partidul Șor a reiterat faptul că există o majoritate parlamentară, care a înaintat un candidat la funcția de premier. Declarații în acest sens au fost făcute de deputatul Denis Ulanov, după consultările de la președinție. 

„După părerea noastră, am avut un dialog sincer și constructiv cu doamna președintă. Noi am reiterat faptul că în parlament există o majoritate, care a înaintat un candidat la funcția de prim-ministru. Noi considerăm că țara nu poate să nu aibă un guvern cu atribuții depline un timp atât de îndelungat. Un prim-ministru trebuia demult să fie ales”, a declarat Ulanov.

„Noi i-am reamintit doamnei Sandu că nici unul dintre candidați nu și-a dorit să fie votat”, a mai spus Ulanov.

Amintim că președinta Maia Sandu a invitat fracțiunile și grupurile parlamentare la consultări, în vederea dizolvării parlamentului. Anunțul a fost făcut de administrația prezidențială, după ce parlamentul a eșuat pe 25 martie să învestească un nou guvern.

La consultările de vineri, 26 martie au venit reprezentanții grupului parlamentar Pro Moldova, Partidului Democrat din Moldova, Platformei Demnitate și Adevăr, Partidului Acțiune și Solidaritate.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: