Experții ruși ne vor ajuta să scăpăm de mirosului neplăcut din capitală? Ceban anunță că o echipă din Sankt Petersburg va veni la Chișinău
Full Article 2 minutes read

Experții ruși ne vor ajuta să scăpăm de mirosului neplăcut din capitală? Ceban anunță că o echipă din Sankt Petersburg va veni la Chișinău

O echipă de experți din cadrul Institutului de proiectări, dar și din cadrul Întreprinderii de prestare a serviciilor de aprovizionare cu apă și canalizare din orașul Sankt Petersburg, Rusia, va veni la Chișinău. Specialiștii urmează să ofere expertiză tehnică în contextul în care la Stația de Epurare a apelor uzate din capitală sunt realizate, în prezent, lucrări de reabilitare. Anunțul a fost făcut de primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, miercuri, 29 ianuarie, pe pagina sa de Facebook. 

„Problema mirosului neplăcut care a persistat anul trecut în Chișinău din cauza neglijenților fostelor administrații cu privire la funcționarea Stației de epurare din capitală, a fost tema discuțiilor la Sankt Petersburg cu specialiștii din cadrul Institutului de proiectări. Am aflat că și ei au avut anterior o asemenea situație și că au gasit soluții optime de remediere”, a mai scris edilul.

Problema mirosului neplăcut care a persistat anul trecut în Chișinău din cauza neglijenților fostelor administrații cu…

Geplaatst door Iv Ceban op Dinsdag 28 januari 2020

Amintim că, în data de 23 ianuarie, Ion Ceban a efectuat o vizită la Stația de Epurare a apelor uzate din municipiul Chișinău, pentru a verifica cum decurg lucrările de reabilitare. Edilul a anunțat că acestea sunt gata în proporție de circa 25% din 80% cât era planificat la această dată.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: