Fără votul publicului. Cum va fi selectat în acest an reprezentatului Moldovei la Eurovision
Full Article 1 minutes read

Fără votul publicului. Cum va fi selectat în acest an reprezentatului Moldovei la Eurovision

Compania „Teleradio-Moldova”, care organizează etapa națională a competiției internaționale Eurovision Song Contest a modificat regulamentul cu privire la selectarea reprezentantului Republicii Moldova. Astfel, potrivit documentului, votul telespectatorilor a fost exclus, iar desemnarea câștigătorului se va face în întregime de către juriu. 

Mai exact, procedura de selectare a reprezentantului țării noastre la competiția Eurovision va include două etape: examinarea dosarelor și audierea LIVE. În final, juriul va fi cel care va decide numele cîștigătorului etapei naționale.

Precizăm că doritorii de a reprezenta Republica Moldova la concursul internațional Eurovision se pot înscrie până la 17 ianuarie, ora 17:00.

Ediţia din 2020 a competiție se va desfăşura în orașul Rotterdam din Regatul Țărilor de Jos. Cele două semifinale ale etapei internaţionale vor avea loc pe 12 şi, respectiv, 14 mai, iar marea finală – pe 16 mai 2020.

Anul trecut, Republica Moldova a fost reprezentată de Anna Odobescu, însă aceasta nu a reușit să se califice în marea finală.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: