Fetița de 4 ani din Bahmut, care a fost căutată toată noaptea, a fost găsită fără viață la 4 km de casă
Full Article 1 minutes read

Fetița de 4 ani din Bahmut, care a fost căutată toată noaptea, a fost găsită fără viață la 4 km de casă

Copila de 4 ani din satul Bahmut, raionul Călărași, a fost găsită fără suflare la o distanță de aproximativ 4 km de casă, într-un canal de scurgere din localitatea Cornești. Anunțul a fost făcut de Poliția Republicii Moldova, în dimineața zilei de 31 octombrie. 

Cu regret, colegii noștri au găsit acum fetița fără suflare într-un canal de scurgere din localitatea Cornești, la o distanță de aproximativ 4 km de casă. Canalul se află paralel cu traseul Chișinău-Ungheni”, au comunicat reprezentanții Poliției Republicii Moldova.

Polițiștii au menționat, într-un alt mesaj publicat pe 31 octombrie, că fetița a fost căutată pe tot parcursul nopții.

Au fost implicate forțe suplimentare din cadrul subdiviziunilor specializate INI și INSP, câinii de serviciu și dronele, oferind suport grupuri de voluntari și localnici”, au menționat oamenii legii.

De menționat că polițiștii au fost sesizați despre dispariția copilei pe 30 octombrie, în jurul orei 18:00. Copila ar fi ieșit din ogradă în jurul orei 13:00.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: