Fetiță de 7 ani din satul Recea, raionul Râșcani – căutată cu disperare. Poliția cere ajutor pentru găsirea copilei
Full Article 1 minutes read

Fetiță de 7 ani din satul Recea, raionul Râșcani – căutată cu disperare. Poliția cere ajutor pentru găsirea copilei

O fetiță de 7 ani din satul Recea, raionul Rîșcani, este căutată cu disperare de părinți și polițiști, după ce a plecat de acasă luni, 7 august, în jurul orei 18:00 și nu s-a mai întors. Pentru localizarea copilei sunt folosite inclusiv drone și câini de serviciu, anunță Inspectoratul General de Poliție (IGP).

Potrivit sursei citate, copila a fost căutată non-stop începând de ieri, din momentul dispariției sale. Căutările nu au dat deocamdată niciun rezultat, așa că oamenii legii fac apel la cetățeni să anunțe despre locul aflării fetiței, dacă o recunosc. Persoanele care dețin informații sunt îndemnate să sune la 112 sau la numerele de telefon: 0256-29302, ‎069672902.

Semnalmente: păr de culoare deschisă, ochi – albaștri, pe obrazul drept – două alunițe.

În momentul dispariției, copila era îmbrăcată în maiou albastru, rochie gri și încălțată în șlapi din cauciuc de culoare roz.

Fetiță de 7 ani din satul Recea, raionul Râșcani - căutată cu disperare. Poliția cere ajutor pentru găsirea copilei

IGP


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: