Fetiță violată de „amicul” de pahar al tatălui. La rândul său, tatăl a fost condamnat pentru agresiune sexuală față de fiul său de 9 ani
Full Article 2 minutes read

Fetiță violată de „amicul” de pahar al tatălui. La rândul său, tatăl a fost condamnat pentru agresiune sexuală față de fiul său de 9 ani

Caz ieșit din comun în centrul Republicii Moldova. Un bărbat de 40 de ani a violat fiica minoră a amicului său de pahar, individul fiind condamnat la 13 ani și 4 luni de închisoare. Peste mai puțin de două săptămâni, bărbatul a cărei fiică a fost violată a fost condamnat la închisoare, la rândul său, pentru că și-a agresat sexual fiul de 9 ani.

La data de 30 mai 2023, a fost pronunțată o sentință prin care un bărbat în vârstă de 40 de ani, a fost recunoscut vinovat de săvârșirea infracțiunii de viol asupra unei persoane care nu a împlinit vârsta de 14 ani. El a fost condamnat la 13 ani și 4 luni de închisoare, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis.

Potrivit învinuirii înaintate de către acuzatorii de stat, totul s-a întâmplat într-o noapte din toamna anului 2019. Inculpatul, fiind in stare de ebrietate аlсооliсă, aflându-se lа domiciliul prietenului său, aflat într-un sat din centrul țării, știind cu certitudine сă fiica minoră a prietenului său nu а atins vârsta de 14 ani și este in imposibilitate de а se арăra și de a-și exprima voința, din motivul vârstei fragede, a amenințat-o cu un cuțit, și а violat-o.

În același timp, tatăl minorei violate a fost condamnat printr-o sentință pronunțată la 19 mai 2023, la 16 ani de închisoare, cu executare în penitenciar de tip închis, pentru violență în familie față de soție și copiii săi și acțiuni cu caracter sexual neconsimțite manifestate față de fiul său de 9 ani.

Atât în cadrul urmăririi penale cât și ре parcursul cercetării judecătorești, ambii inculpați au pledat nevinovați.

Sentințele sunt cu drept de contestare cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Chișinău.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: