Finanțare ilegală a partidelor politice și spălare de bani: percheziții la Bălți 
Full Article 50 second read

Finanțare ilegală a partidelor politice și spălare de bani: percheziții la Bălți 

Percheziții la Bălți, în cadrul unui dosar privind „finanțarea ilegală a partidelor politice”. Precizările au fost făcute în seara zilei de 17 noiembrie, de reprezentanții Poliției Republicii Moldova. Polițiștii au menționat că vor reveni cu detalii. 

Angajații Inspectoratului Național de Investigații împreună cu colegii Inspectoratului de Poliție Bălți, sub conducerea Procuraturii Anticorupție, petrec mai multe percheziții în cadrul unui dosar pornit în baza semnelor constitutive ale infracțiunii „finanțarea ilegală a partidelor politice, a grupurilor de inițiativă, a concurenților electorali săvârșită în proporții mari” precum și „spălarea de bani săvârșită de un grup criminal organizat în proporții deosebit de mari””, se arată într-o declarație a Poliției.

Reprezentanții instituției au adăugat că pe 18 noiembrie vor reveni cu detalii.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: