„Fiți mândri de munca voastră”. Mesajul Maiei Sandu cu ocazia sărbătorii „Ultimului sunet”
Full Article 2 minutes read

„Fiți mândri de munca voastră”. Mesajul Maiei Sandu cu ocazia sărbătorii „Ultimului sunet”

Șefa statului, Maia Sandu, a venit cu un mesaj de felicitare cu ocazia sărbătorii „Ultimului sunet”. Președinta țării le-a urat elevilor „o vacanță plină de descoperiri frumoase”, iar celor care se pregătesc de examene le-a urat spor și succese.

„Dragi elevi, profesori, părinți, felicitări cu ocazia încheierii unui an greu. Pandemia ne-a pus la încercare, ne-a cerut soluții și creativitate, ne-a subțiat resursele, inclusiv cele emoționale. Dar am rezistat. Am învățat din greutăți, ne-am adaptat condițiilor schimbătoare și am dus munca și efortul nostru până la capăt. Fiți mândri de munca voastră. Vă mulțumesc fiecăruia în parte pentru eforturile și răbdarea cu care am trecut împreună în acest an”, a spus Maia Sandu.

„Să luăm din anul de studii care s-a încheiat tot ce ne-a ajutat să fim mai buni: răbdarea, înțelegerea, curajul de a învăța lucruri noi, determinarea de a lucra împreună, responsabilitatea pentru propria stare de bine și pentru starea de bine a celor din jur. Și, îmbogățiți cu toate acestea, să fim siguri că vom avea un viitor mai bun”, a mai spus șefa statului.

Precizăm că în capitală, careurile solemne dedicate „Ultimului sunet” vor avea loc în aer liber, cu prezența elevilor din clasele absolvente.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: