FLYONE anunță noi destinații de zbor și deschiderea rezervărilor pentru vară!
Full Article 3 minutes read

FLYONE anunță noi destinații de zbor și deschiderea rezervărilor pentru vară!

Compania aeriană FLYONE vine cu noutăți mari, continuând să-și extindă rețeaua internațională de zboruri. Astfel, începând cu primăvara anului 2025, pasagerii vor avea posibilitatea de a călători din Chișinău direct către încă 4 destinații noi.

Prima lansare este Bremen, Germania. Startul zborurilor va fi la data de 17 aprilie 2025, fiind o bună oportunitate pentru cei interesați de afaceri, dar și pentru turiști. Sezonul de vară va începe cu o destinație deosebită- Alicante, Spania. 7 iunie 2025 este ziua în care pasagerii vor putea descoperi plajele spectaculoase, gastronomia și bucuria de a se odihni într-un oraș cu istorie bogată.

La doar 10 zile diferență, la data de 17 iunie 2025, FLYONE va conecta Moldova cu Danemarca. Copenhaga este doar la un zbor distanță de Chișinău cu această lansare, fiind îndeplinită dorința pasagerilor de a putea călători mai simplu și rapid.
Lyon, Franța– destinația care se va adăuga la rețeaua de zboruri începând cu data de 19 iunie 2025. Este un oraș care îmbină cu succes tradiția cu modernitatea, oferind experiențe unice pentru toți vizitatorii.

Directorul General FLYONE, Mircea Maleca, a declarat: «După cum bine știm, avem o comunitate foarte mare de oameni în diasporă, iar deciziile noastre de a lansa zboruri spre anumite destinații sunt tocmai pentru a le oferi pasagerilor din Moldova posibilitatea de a reveni acasă. Ne dorim să putem oferi cât mai multe curse directe, care vor conecta destinații exotice, culturale, de business și pentru toate necesitățile.»
Pe lângă extinderea rețelei de zboruri, FLYONE anunță și deschiderea rezervărilor pentru sezonul iarnă — primăvară — vară.

Astfel, pasagerii vor avea la dispoziție o serie de destinații populare și în sezonul rece:

  •  Chișinău — Manchester: de la 19 EUR
  •  Chișinău – Praga: de la 75 EUR
  •  Chișinău – Larnaca: de la 95 EUR
  •  Chișinău – Nisa: de la 95 EUR
  •  Chișinău – Dublin: de la 65 EUR
  •  Chișinău – Luton: de la 35 EUR
  •  Chișinău – Stansted: de la 35 EUR

Pasagerii sunt îndemnați să rezerve biletele din timp, pentru a beneficia de prețuri avantajoase.
O dată cu plasarea orarului, costul uni bilet este unul de start, iar locurile sunt limitate.
Pentru a cumpără bilete, accesați pagina oficială www.flyone.eu sau aplicația mobilă FLYONE și bucurați-vă de un zbor liniștit.

Despre FLYONE
FLYONE (www.flyone.eu) s-a lansat în 2016 și a reușit să devină cea mai mare companie aeriană din Moldova. În anul 2022, compania a devenit membru al Asociației Internaționale a Transporturilor Aeriene (IATA). În decembrie 2022, FLYONE Airlines SRL a primit certificatul de operator aerian, oferit de către Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR) și licența- emisă de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii. Pe parcursul aceluiași an, a reușit să transporte peste 1 milion de pasageri și să lanseze 6 destinații noi.

În anul 2023 a reînnoit certificarea IOSA, cel mai înalt standard de siguranță în managementul operațional. La fel, în anul 2023, în premieră pentru o companie aeriană din Moldova, FLYONE a ajuns la un număr record de 2 milioane de pasageri, a lansat 14 rute noi și a extins flota cu încă trei aeronave.

La moment compania operează zboruri către 60 destinații.
35 de curse regulate și charter din Chișinău spre: Praga, Dubai, Veneția, Bologna, Roma, Milano, Valencia, Berlin, Tbilisi, Madrid, Munchen, Larnaca, Frankfurt, Tel Aviv, Luton, Stansted, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Istanbul, Erevan, Bruxelles, Dusseldorf, Nisa, Amsterdam, Barcelona, Tirana, Tunisia Antalya, Heraklion, Sharm El-Sheikh, Tivat și Hurghada.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: