Focuri de armă în sectorul Ciocana al capitalei. Doi tineri din Telenești și Drochia au fost răniți
Full Article 2 minutes read

Focuri de armă în sectorul Ciocana al capitalei. Doi tineri din Telenești și Drochia au fost răniți

Doi tineri de 21 și respectiv 27 de ani, originari din raioanele Telenești și Drochia, au fost răniți, în rezultatul unui conflict care s-a produs în seara de 29 decembrie, în sectorul Ciocana al capitalei. 

Potrivit poliției, incidentul s-a produs în jurul orei 19:00, pe str. Igor Vieru din sectorul Ciocana al Chișinăului. Oamenii legii au fost alertați prin intermediul serviciului unic 112.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Batalionului de patrulare și reacționare operativă, grupa operativă a IP Ciocana, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

La locul faptei, polițiștii au stabilit că, în rezultatul unui conflict în stradă, doi tineri cu vârstele de 21 și 27 de ani, originari din raioanele Telenești și Drochia, au suferit câteva plăgi prin împușcare în regiunea picioarelor. Tinerii au fost preluați de un echipaj medical și transportați la spital. În prezent, aceștia au fost deja externați.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal conform art. 287 Cod Penal ,,Huliganism” , care prevede de la 3 la 7 ani de închisoare.

Polițiștii au în vizor doi suspecți. Oamenii legii urmează să îi identifice și să stabilească locul aflării acestora.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: