Fondatorul Bismobil Kitchen, care ar fi lăsat moldovenii și românii fără bucătării, reținut la Aeroportul Chișinău
Full Article 2 minutes read

Fondatorul Bismobil Kitchen, care ar fi lăsat moldovenii și românii fără bucătării, reținut la Aeroportul Chișinău

Fondatorul Bismobil Kitchen, compania care ar fi păgubit sute de clienți în Republica Moldova și România, a fost prins de oamenii legii. tv8.md scrie că Mihail Șaran a fost reținut pe 19 ianuarie la Aeroportul Chișinău, în timp ce încerca să părăsească țara.

Potrivit sursei, pe numele acestuia a fost deja emis un mandat de arest preventiv. Se menționează că fondatorul Bismobil își va petrece următoarele 20 de zile în arest preventiv la Penitenciarul 13.

Pe caz a fost pornit un dosar penal.

Compania este acuzată că a luat banii pentru bucătăriile pe care nu le-a mai livrat. Sursa menționează că între timp, la Poliție victimele continuă să înregistreze plângeri. Oamenii legii ar avea deja câteva zeci.

Clienții păgubiți își vor înapoi banii dați în avans pentru mobilier. Sunt și din cei care au achitat suma integrală pentru bucătăriile care nu au mai ajuns să le fie instalate, comunică sursa.

Neregulile au început acum trei luni în România. Presa de acolo scrie că mii de români au rămas fără bani și mobilă. Potrivit Știri de Cluj, până acum au fost depuse 54 de plângeri la poliție, iar în 15 cazuri a fost inițiat dosar penal pentru înșelăciune.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: