Fostul pretor al sectorului Râșcani ar fi aflat din presă că a fost demis: „Am luat o decizie corectă să nu scriu cerere în MAN”
Full Article 2 minutes read

Fostul pretor al sectorului Râșcani ar fi aflat din presă că a fost demis: „Am luat o decizie corectă să nu scriu cerere în MAN”

În dimineața zilei de 11 septembrie, edilul Ion Ceban anunța că Pretura sectorului Râșcani are o nouă conducere și mulțumea fostei șefii pentru activitate. La câteva ore după anunțul primarului, fostul pretor deja Vlad Melnic a declarat că a auzit despre demiterea lui „din presă”. Melnic a mai spus că „o astfel de comportare este inacceptabilă” și că a luat o decizie corectă să nu adere la MAN. „Anume asta mi sa cerut pe parcursul ultimelor șase luni”, a adăugat el. 

Cu nedumerire și neînțelegere am aflat din presă că Ion Ceban a decis să mă demită. Fără a respecta legea. Fără o discuție simplă, respectuoasă cu mine, cel puțin pe care am meritat-o și ce era corect de făcut în raport cu echipa și oamenii. Fără cuvinte simple „mulțumesc pentru muncă”. Acest lucru, desigur, necesită înțelepciune și demnitate. O astfel de comportare este inacceptabilă”, a menționat Vlad Melnic, pe rețelele de socializare.

El a mai spus că „despre pașii juridici și de altă natură” va anunța mai târziu.

Dar, înțeleg, că am luat o decizie corectă să nu scriu cerere în MAN. Căci anume asta este exact ceea ce mi sa cerut pe parcursul ultimelor șase luni. Aprecierea și evaluarea trebuie să fie pentru dedicare și muncă, dar nu pentru un carnet de partid”, a adăugat el.

NM a solicitat o reacție de la reprezentanții primarului capitalei Ion Ceban, tot el lider MAN.

Amintim că, pe 11 septembrie – în cadrul ședinței săptămânale a serviciilor Primăriei Chișinău, edilul Ion Ceban a anunțat că Mihail Furculiță este noul pretor al sectorului Râșcani. Furculiță a deținut anterior funcția de secretar al Preturii.

Vlad Melnic a fost numit în funcția de pretor în iulie 2019.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: