FOTO Accident cu 40 de mașini în Cehia. S-a intervenit cu un elicopter pentru evacuarea răniților
Full Article 50 second read

FOTO Accident cu 40 de mașini în Cehia. S-a intervenit cu un elicopter pentru evacuarea răniților

Un accident cu implicarea a mai mult de 40 de mașini s-a produs în Cehia pe 20 ianuarie. Autostrada D5, care duce spre capitala țării, a fost închisă, informează presa locală, citată de agenția TASS.

„Din primele informații, s-au ciocnit mai mult de 40 de mașini. Sunt grav rănite 5 persoane. Trei dintre ele au fost blocate în mașinile avariate. Ținând cont de numărul mare de mașini accidentate, ne așteptăm să crească și numărul răniților”, a declarat unul dintre salvatori.

În coliziune au fost implicate și cel puțin 10 camioane. Circulația pe autostrada respectivă a fost sistată în totalitate. Pe lângă ambulanțe, a fost mobilizat și un elicopter sanitar.

Cauza preliminară a accidentului este vremea rea și depășirea vitezei regulamentare.

FOTO Accident cu 40 de mașini în Cehia. S-a intervenit cu un elicopter pentru evacuarea răniților FOTO Accident cu 40 de mașini în Cehia. S-a intervenit cu un elicopter pentru evacuarea răniților FOTO Accident cu 40 de mașini în Cehia. S-a intervenit cu un elicopter pentru evacuarea răniților FOTO Accident cu 40 de mașini în Cehia. S-a intervenit cu un elicopter pentru evacuarea răniților

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: