(FOTO) Comrat: Un bărbat a ajuns la spital, după ce a rămas blocat în colectorul de porumb
Full Article 1 minutes read

(FOTO) Comrat: Un bărbat a ajuns la spital, după ce a rămas blocat în colectorul de porumb

Un bărbat de 26 de ani a rămas blocat în colectorul de porumb, în timpul lucrărilor de recoltare. În consecință, tânărul a suferit traumatisme și a fost preluat de urgență de medici la spitalul raional pentru îngrijiri medicale de rigoare.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), incidentul a fost înregistrat în după amiaza de 13 noiembrie, în satul Chirsova, raionul Comrat. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 14:02.

Angajații IGSU au stabilit că din neatenție în procesul de recoltare, piciorul bărbatului a nimerit în foarfecele mecanismului de colectare, care a fost tractat de un tractor. În cel mai scurt timp, salvatorii au efectuat lucrările de descarcerare, utilizând echipamentul specializat și au eliberat din fiarele mecanismului piciorul bărbatului în vârstă de 26 de ani.

Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite. În ultimele 24 de ore pompierii și salvatorii IGSU au intervenit în 42 situații de risc.

(FOTO) Comrat: Un bărbat a ajuns la spital, după ce a rămas blocat în colectorul de porumb (FOTO) Comrat: Un bărbat a ajuns la spital, după ce a rămas blocat în colectorul de porumb

Sursa foto: IGSU

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: