FOTO Cozi de autoturisme la ieșirea din țară prin PTF Sculeni 
Full Article 2 minutes read

FOTO Cozi de autoturisme la ieșirea din țară prin PTF Sculeni 

Punctul de trecere a frontierei Sculeni este aglomerat cu autoturisme și tiruri. Cu informații în acest sens au venit la ora 08:00 dimineața, reprezentanții Poliției de Frontieră. 

Polițiștii menționează că valorile crescute de trafic se înregistrează pe sensul de ieșire din Moldova.

În acest sens, reprezentanții de la frontieră amintesc că în PTF Sculeni se desfășoară lucrări de construcție.

„Astfel atât intrarea cât ieșirea din țară au loc pe o singură direcție, iar acest fapt îngreunează traversarea frontierei de stat”, comunică Poliția de Frontieră.

Prin urmare, călătorii sunt rugați să opteze din timp pentru alte puncte de trecere a frontierei cum ar fi: PTF Cahul, PTF Costești sau PTF Lipcani.

De menționat că în PTF Sculeni, sensul de ieșire din Republica Moldova este în proces de modernizare. Astfel, circulația transfrontalieră se desfășoară doar pe direcția intrare în țară din acest motiv se înregistrează trafic.

UPDATE: 10.20 Rămâne un flux mărit de camioane la PTF Sculeni. Polițiștii de Frontieră recomandă alegerea PTF Leușeni sau PTF Costești care înregistrează valori minimale a acestei categorii de transport.

FOTO Cozi de autoturisme la ieșirea din țară prin PTF Sculeni 

Poliția de Frontieră

FOTO Cozi de autoturisme la ieșirea din țară prin PTF Sculeni 

Poliția de Frontieră


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: