FOTO Kievul – atacat din nou cu rachete 
Full Article 50 second read

FOTO Kievul – atacat din nou cu rachete 

În dimineața zilei de 14 ianuarie, la Kiev s-au auzit sirenele. Şeful adjunct al Biroului președintelui Ucrainei, Kiril Timoșenko, a comunicat despre un atac cu rachete asupra infrastructurii critice a capitalei. 

Primarul Kievului Vitalii Kliciko a anunțat că fragmente ale unei rachete au căzut în cartierul Goloseevski.

Potrivit administrației militare a orașului, în urma bombardamentelor, a fost lovit un obiect de infrastructură, fără pagube critice. La fel, după ce au căzut fragmente de rachete au fost deteriorate două mașini, un depozit și acoperișul unui garaj.


Rusia nu a comentat informația. Astăzi este ziua 325 de război în Ucraina. Amintim că, pe 24 februarie, în jurul orei 5:00, Vladimir Putin a anunțat începerea operațiunii militare în Ucraina. La rândul lui, liderul de la Kiev Vladimir Zelenski a declarat stare de război în Ucraina.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: