(FOTO) Moldoveanca Mariana Draguțan a cucerit argintul la Zagreb Open Wrestling
Full Article 50 second read

(FOTO) Moldoveanca Mariana Draguțan a cucerit argintul la Zagreb Open Wrestling

Luptătoarea Mariana Draguțan a cucerit medalia de argint la turneul internațional Zagreb Open Wrestling 2023. Anunțul a fost făcut, pe 3 februarie, de către Comitetul Național Olimpic din Republica Moldova. 

Marian Draguțan, în vârstă de 22 de ani, a obținut 3 victorii în categoria de greutate 55 kg. Sportiva le-a învins pe Erika Bognar (Ungaria), Laura Stanelyte (Lituania) și Lauren Mason (SUA). Moldoveanca a pierdut doar runda cu japoneza Moe Kiyooka.

La Zagreb, la feminin vor mai evolua Iulia Leorda (53 kg), Anastasia Nichita (59 kg) și Irina Rîngaci (68 kg).

Republica Moldova va avea reprezentanți și la luptele greco-romane: Artiom Deleanu (55 kg), Vitalie Eriomenco (63 kg), Valentin Petic (72 kg) și Alexandrin Guțu (77 kg).

(FOTO) Moldoveanca Mariana Draguțan a cucerit argintul la Zagreb Open Wrestling

olympic.md


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: