(FOTO) Ordinea în care vor evolua participanții la Eurovision. Când va urca pe scenă Pasha Parfeni
Full Article 1 minutes read

(FOTO) Ordinea în care vor evolua participanții la Eurovision. Când va urca pe scenă Pasha Parfeni

Reprezentantul Republicii Moldova la Eurovision Pasha Parfeni va urca al 10-lea pe scenă în prima semi-finală a competiției. Anunțul a fost făcut de organizatorul concursului Eurovision Song Contest, care a prezentat pe 22 martie ordinea în care vor evolua participanții.

Prima semi-finală va avea loc în data de 9 mai și vor urca pe scenă 15 concurenți. A doua semifinală va fi pe 11 mai, cu participarea a interpreților din 16 țări.

(FOTO) Ordinea în care vor evolua participanții la Eurovision. Când va urca pe scenă Pasha Parfeni

eurovision.tv

Marea finală a Eurovision Song Contest 2023 se va desfășura pe 13 mai.

Amintim că Pasha Parfeni este cel care va reprezenta în acest an Republica Moldova la Eurovision. Acesta a acumulat cele mai multe puncte din partea juriului – 53. De asemenea, a fost susținut de cel mai mare număr de telespectatori – peste 5400. Piesa câștigătoare, care va putea fi auzită de pe scena de la Liverpool se numește „Soarele și luna”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: