FOTO Vicepremierul pentru Reintegrare s-a întâlnit cu reprezentanta Ambasadei SUA
Full Article 1 minutes read

FOTO Vicepremierul pentru Reintegrare s-a întâlnit cu reprezentanta Ambasadei SUA

Vicepremierul pentru Reintegrare Oleg Serebrian a avut pe 24 ianuarie o întrevedere cu Laura Hruby, însărcinat cu afaceri al Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova.

Discuțiile noastre s-au concentrat pe situația curentă în dialogul dintre Chișinău și Tiraspol, cele mai actuale teme de pe agendă, viziunile și prioritățile autorităților Republicii Moldova în implementarea politicilor de reintegrare a țării și în promovarea procesului de reglementare”, a menționat oficialul.

Oleg Serebrian a mai menționat că rămân a fi prioritare identificarea soluțiilor la cele mai stringente probleme ale cetățenilor de pe ambele maluri ale Nistrului, protecția drepturilor și libertăților fundamentale ale omului și lansarea impulsurilor necesare în vederea asigurării unei interacțiuni productive în toate formatele de negocieri existente.

Oleg Serebrian a fost învestit în funcția de vicepremier în data de 19 ianuarie 2022. El este responsabil de reglementarea diferendului transnistrean.

FOTO Vicepremierul pentru Reintegrare s-a întâlnit cu reprezentanta Ambasadei SUA

Oleg Serebrian

Nota Redacției În varianta inițială a știrii a fost indicat în mod eronat că este prima întrevedere oficială a vicepremierului pentru Reintegrare Oleg Serebrian. Ne cerem scuze pentru confuzie.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: