VIDEO Protest la Guvern față de pensiile mici. Socialiștii și comuniștii cer demisia miniștrilor și a președintei țării
Full Article 2 minutes read

VIDEO Protest la Guvern față de pensiile mici. Socialiștii și comuniștii cer demisia miniștrilor și a președintei țării

Fracțiunea parlamentară Blocul Comuniștilor și Socialiștilor (BCS) a organizat pe 21 februarie, în fața sediului Guvernului de la Chișinău, un protest față de pensiile mici. Manifestanții au solicitat demisia Guvernului și a președintei Maia Sandu.

(UPDATE 17:16) Guvernul a venit cu o reacție la protestul socialiștilor și comuniștilor.

Nu comentăm revendicările manifestanților și oricine are dreptul să protesteze, desigur, în condițiile legii și respectând drepturile altor cetățeni. Guvernul, la rândul său continuă misiunea de a contribui la îmbunătățirea condițiilor de viață prin programele și acțiunile realizate. Nu ne dorim politizarea subiectelor atunci când ne gândim la interesele cetățenilor și invităm toți actorii în societate să contribuie cu soluții concrete în beneficiul oamenilor”, a declarat Daniel Vodă pentru NM.

Știrea inițială…

Deputați BCS, activiști ai Partidului Socialiștilor din Republica Moldova și Partidului Comuniștilor din Republica Moldova, reprezentanți ai organizațiilor de veterani, mișcării de tineret „Garda Tânără” a PSRM și cetățeni de rând au participat la protestul din fața Guvernului. Oamenii au desfășurat pancarte cu mesaje precum „Jos genocidul pensionarilor” și „Viață decentă pensionarilor”.

VIDEO Protest la Guvern față de pensiile mici. Socialiștii și comuniștii cer demisia miniștrilor și a președintei țării

socialistii.md

Deputatul BCS Inga Sibova a declarat că pensionarii ies astăzi la protest pentru că în fruntea statului se află Maia Sandu, pe care a numit-o „trădătoare”.

Ajungând la putere, Maia Sandu a adus cu sine mai mulți trădători cu care lucrează pentru a distruge țara. Ceea ce fac ei poate fi numit doar jaf și banditism”, a spus parlamentara.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: