FOTO O mașină s-a izbit de panoul informativ al unei stații PECO, la Durlești. Sunt victime
Full Article 50 second read

FOTO O mașină s-a izbit de panoul informativ al unei stații PECO, la Durlești. Sunt victime

Un șofer de 27 de ani a intrat cu mașina într-un panou informativ al unei stații de alimentare cu combustibil, în capitală. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 11:30, la Durlești. În urma impactului, o femeie de 82 de ani, pasageră a automobilului, a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Contactată de NM, purtătoarea de cuvânt a Poliției Capitalei, Natalia Stati, a declarat că accidentul s-a produs după ce șoferul de 27 de ani a pierdut controlul volanului.

În rezultatul impactului, a avut de pătimit pasagera din automobil, o femeie de  82 de ani. Aceasta a fost preluată de ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Pe caz a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: