(FOTO) Un tânăr a decedat în capitală, după ce a pierdut controlul volanului și s-a lovit de un pilon
Full Article 50 second read

(FOTO) Un tânăr a decedat în capitală, după ce a pierdut controlul volanului și s-a lovit de un pilon

Un accident rutier s-a produs în dimineața zilei de 6 ianuarie, pe strada Grădina Botanică din capitală. Șoferul unui Ford a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a izbit violent într-un pilon, iar ulterior în alte două automobile.

Potrivit poliției, accidentul a fost înregistrat la ora 04:00. La fața locului s-a deplasat un echipaj, care a stabilit că un tânăr de 24 de ani a intrat într-un pilon, iar ulterior în alte două automobile care staționau lângă blocul de locuit.

Șoferul a fost preluat de ambulanță, iar în scurt timp a decedat. Din fotografiile publicate se vede că mașina a fost grav avariată.

Amintim că cinci accidente de circulaţie cu implicarea pietonilor s-au produs pe 5 ianuarie în Republica Moldova. În urma impactelor, două persoane au decedat.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: