(FOTO) Un tânăr a decedat în capitală, după ce a pierdut controlul volanului și s-a lovit de un pilon
Full Article 50 second read

(FOTO) Un tânăr a decedat în capitală, după ce a pierdut controlul volanului și s-a lovit de un pilon

Un accident rutier s-a produs în dimineața zilei de 6 ianuarie, pe strada Grădina Botanică din capitală. Șoferul unui Ford a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a izbit violent într-un pilon, iar ulterior în alte două automobile.

Potrivit poliției, accidentul a fost înregistrat la ora 04:00. La fața locului s-a deplasat un echipaj, care a stabilit că un tânăr de 24 de ani a intrat într-un pilon, iar ulterior în alte două automobile care staționau lângă blocul de locuit.

Șoferul a fost preluat de ambulanță, iar în scurt timp a decedat. Din fotografiile publicate se vede că mașina a fost grav avariată.

Amintim că cinci accidente de circulaţie cu implicarea pietonilor s-au produs pe 5 ianuarie în Republica Moldova. În urma impactelor, două persoane au decedat.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: