(FOTO) Vadim Ceban a vorbit la forul energetic din Turcia despre distribuția gazelor din țară
Full Article 1 minutes read

(FOTO) Vadim Ceban a vorbit la forul energetic din Turcia despre distribuția gazelor din țară

Reprezentanții SA „Moldovagaz” participă la forul energetic, care are loc zilele acestea în Turcia. În cadrul evenimentului, președintele Consiliului de Administrație al întreprinderii, Vadim Ceban, a ținut un discurs în care a prezentat o descriere a pieței de gaze din Republica Moldova, structura rețelelor de transport și distribuție a gazelor din țară, dinamica furnizărilor în ultimii ani, precum și alți parametri tehnici.

„În acest sens, el a remarcat potențialul rol strategic al Republicii Moldova la interconectarea piețelor de gaze din Asia și Europa de Est, ținând cont de funcționalitatea în regim de revers al tronsonului Transbalcanic, începând cu anul 2019. La fel, au fost evidențiate modificările recente în legislația țării, care reglementează reversul virtual (backhaul). În acest sens, a menționat Vadim Ceban, grupul de companii „Moldovagaz” este pregătit să ofere potențialilor săi parteneri o gamă largă de servicii pe termen lung, inclusiv care vizează transportul de gazelor naturale”, se arată într-un comunicat al Moldovagaz.

(FOTO) Vadim Ceban a vorbit  la forul energetic din Turcia despre distribuția gazelor din țară

Moldovagaz/Facebook


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: