FOTO/VIDEO Clădiri distruse și victime, la Odesa și Harkov. Un nou atac cu rachete și drone 
Full Article 2 minutes read

FOTO/VIDEO Clădiri distruse și victime, la Odesa și Harkov. Un nou atac cu rachete și drone 

În seara zilei de 16 ianuarie și în noaptea de 17 ianuarie, trupele ruse au atacat mai multe regiuni ale Ucrainei. În urma bombardamentelor asupra Harkov, 17 persoane au suferit răni iar o persoană a murit. La Odesa 3 persoane au fost rănite. Precizările au fost făcute de autoritățile ucrainene. 

Forțele de apărare aeriană ucrainene au doborât noaptea 19 din 20 de drone rusești.

Potrivit datelor Poliției ucrainene, pe 16 ianuarie – în jurul orei 21:45, trupele ruse au lansat rachete asupra Harkov. A fost avariată infrastructura civilă. Rachetele au lovit 19 clădiri supraetajate. 17 persoane au suferit răni. Potrivit șefului administrației militare regionale Harkov, Oleg Sinegubov, două femei se află în stare gravă iar alte 12 persoane au fost internate. Încă trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului.

Mai târziu, șeful Direcției principale a Poliției Naționale din regiunea Harkov, Vladimir Timoșko, a anunțat că urmare a atacului o persoană a murit și 17 au suferit răni. 

În regiunea Odesa, 11 drone au fost doborâte în apropiere de coastă, majoritate au căzut în Marea Neagră. Totuși, resturile mai multor rachete doborâte și valul de explozie au deteriorat clădiri cu apartamente, magazine și mașini.

Autoritățile ruse nu au comentat deocamdată atacul.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: