FOTO/VIDEO Sisteme de apărare antiaeriană ar fi fost instalate pe mai multe clădiri din Moscova
Full Article 1 minutes read

FOTO/VIDEO Sisteme de apărare antiaeriană ar fi fost instalate pe mai multe clădiri din Moscova

Pe rețelele de socializate au apărut imagini cu sisteme de apărare antiaeriene care ar fi instalate pe acoperișurile unor clădiri din Moscova. Autoritățile Federației Ruse nu au comentat deocamdată informațiile. 

Pe 19 ianuarie au apărut mai multe fotografii și imagini video în care se menționează că pe acoperișurile mai multor clădiri din Moscova ar fi montate sisteme de rachete antiaeriene Panțir-S1. Veridicitatea imaginilor nu a fost stabilită, scrie Meduza.

Canalul de Telegram „Moscow calling” a distribuit mai multe imagini, în care menționează că pe o clădire se instalează sistemul de rachetă de apărare antiaeriană Panțir-S1. Ar fi vorba despre clădirea din strada Teterinski, casa nr.8. Într-o altă imagine, potrivit canalului de Telegram, sistemul de apărare antiaeriană este deja instalat.

Și pe clădirea Ministerului rus al Apărării ar fi fost instalat sistemul de apărare Panțir-S1.

Sursa mai menționează că la începutul acestei săptămâni, pe canalele rusești de Telegram au apărut imagini cu sisteme de rachete antiaeriene S-400 în zona unui parc din Moscova, dar și pe câmpurile Academiei Agricole din capitala Rusiei.

Autoritățile de la Moscova nu au comentat deocamdată informația.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: