FOTO/VIDEO Un automobil, parcat pe o stradă Chișinău, a luat foc. Ce spun pompierii 
Full Article 50 second read

FOTO/VIDEO Un automobil, parcat pe o stradă Chișinău, a luat foc. Ce spun pompierii 

Un automobil, parcat pe bulevardul Moscovei din Chișinău, a luat foc. Cazul a avut loc în seara zilei de 17 iulie. Urmare a solicitării la 112, pompierii au intervenit pentru a stinge vehiculul. 

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 22:55.

„Conform datelor înregistrate, autoturismul de model BMW, parcat pe bulevardul Moscovei 17/4 din municipiul Chișinău a fost afectat de foc. La fața locului a intervenit o echipă de salvatori și pompieri, care au reușit lichidarea arderii către ora 23:09”, au comunicat reprezentanții Inspectoratului.

Focul a distrus secțiunea motorului automobilului. Nici o persoană nu  a avut de suferit.

Potrivit IGSU, cauza și circumstanțele producerii arderii urmează a fi stabilite.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: