Fracțiunea ȘOR boicotează ședința Parlamentului, dar cere demisia ministrului de Interne
Full Article 2 minutes read

Fracțiunea ȘOR boicotează ședința Parlamentului, dar cere demisia ministrului de Interne

Partidul „ȘOR” a solicitat demisia ministrului Afacerilor Interne Ana Revenco. Potrivit parlamentarilor, în cadrul MAI „totul se rezumă la demiteri abuzive”. Declarația a fost făcută înainte de a începe ședința Parlamentului din 10 februarie. În final, Tauber a anunțat că reprezentanții partidului nu vor participa nici de această dată la ședința parlamentarilor pe motiv că aceasta „s-a transformat într-o farsă de proporție” .

Potrivit deputatului partidului „ȘOR”, Marina Tauber, membrii partidului au primit mai multe sesizări de la reprezentanții MAI.

„Instituția se confruntă în prezent cu grave probleme în interior. Angajații sunt supuși unor grave hărțuiri interne din partea ministrului Ana Revenco. Totul se rezumă la demiteri abuzive. Cerem public demisia imediată a ministrului Revenco și înlocuirea sa cu o persoană profesionistă”, a declarat Tauber.

Potrivit ei, dacă solicitarea va fi ignorată, atunci reprezentanții partidului vor iniția o moțiune simplă pentru a demite ministrul prin decizia Parlamentului.

În final, deputatul a spus că și de această dată fracțiunea partidului „ȘOR” nu va participa la ședința Parlamentului. „Nu credem că este ceva important pe ordinea de zi a ședinței. Ședințele de mult s-au transformat într-o farsă de proporții”, a conchis Tauber.

Amintim că și în data de 3 februarie curent, deputații fracțiunii Partidului „ȘOR” au boicotat ședința Parlamentului.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: