Gata cu gerul și ninsorile? Cum va fi vremea în Moldova, în următoarele 24 de ore
Full Article 50 second read

Gata cu gerul și ninsorile? Cum va fi vremea în Moldova, în următoarele 24 de ore

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) anunță cer noros și precipitații în Moldova, în următoarele 24 de ore. Temperatura maximă va atinge valori de până la +5 grade Celsius, iar cea minimă – de până la -5°C.

„Vremea pentru ziua de mâine se prevede a fi una obișnuită de iarnă din punct de vedere termic. Precipitațiile revin și vor fi slabe cantitativ, vor cădea izolat pe centru și sud, însă acestea vor fi în toate fazele”, anunță SHS.

Potrivit meteorologilor, în perioada 15 – 16 ianuarie, ora 20:00, din cauza precipitațiilor se va forma polei, iar ghețușul de pe drumuri se va menține mai mult în orele nocturne. Vântul nord-vestic va sufla slab la moderat.

Astfel, temperatura minimă noaptea va oscila între 0 și -5°C.

Ziua temperatura maximă se va situa între 0 și +5°C.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: