Goran Bregovic vine în Moldova. Va urca pe aceeași scenă alături de Frații Advahov și Zdob și Zdub
Full Article 50 second read

Goran Bregovic vine în Moldova. Va urca pe aceeași scenă alături de Frații Advahov și Zdob și Zdub

Celebrul muzician Goran Bregovic vine în Republica Moldova. Pe 27 mai va susține un concert la Chișinău Arena. 

Interpretul va participa la un concert de muzică balcanică din Moldova – MAI FOLK. Alături de Goran Bregovic vor urca pe scenă Frații Advahov, Zinaida Julea, Fanfare Ciorcârlia și Zdob și Zdub.

„Un concert cât un festival care va uni muzica și dansurile de la Nistru, prin Carpați și până la Marea Mediterană, unde lumea iubește când e MAI APRINS, MAI FOLK”, comunică organizatorii evenimentului.

Cu o carieră de peste 45 de ani, Goran Bregovic a cucerit cu muzica sa toți ascultătorii de pe întreg mapamondul, colaborând cu artiști ca Iggy Pop, Eugene Hutz (Gogol Bordello) sau Cesaria Evora, compunând chiar pentru filme celebre precum Time of the Gypsies, Arizona Dream și Underground, toate sub regia lui Emir Kusturica.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: